Cautare

2302 de rezultate pentru "lucaciu ribana si vasile" (3.17 secunde)
Aprecierile privind Coalitia si daca aceasta mai poate continua vor fi inaintate conducerii partidului, se arata intr-o scrisoare a lui Vasile Blaga. ... Este vorba despre judetele Iasi, Galati, Neamt, Dolj, Cluj si Sibiu care vor sa se sisteze colaborarea si la nivel national.
Premierul Emil Boc s-a intalnit, la Guvern, cu liderii PD-L, inainte de a lua o decizie in privinta revocarii lui Dan Nica din functia de ministru al Administratiei si Internelor, au declarat surse oficiale. La intalnire au participat Vasile Blaga, Adriean Videanu, Radu Berceanu, Mihai Stanisoara si Roberta Anastase.
Ministrul Vasile Blaga a fost avizat favorabil pentru portofoliul Dezvoltarii Regionale si Turismului, de catre Comisiile de administratie publica, economica si de industrii, primind 34 de voturi "pentru" si 28 "impotriva".
Curtea Constitutionala a Romaniei dezbate, miercuri, cele doua sesizari ale presedintelui Senatului, Mircea Geoana, in legatura cu conflictul juridic de natura constitutionala intre Parlament si presedintele tarii ca urmare a emiterii de catre acesta a unor decrete pentru desemnarea unor membri ai Guvernului ca ministri interimari.
Ministrul de Interne, Vasile Blaga, a acordat recent un interviu ziarului Romania libera, in care afirma ca s-a incercat in ultimii trei ani transformarea DGIPI intr-un concurent al SRI.
Pe Inpolitics a aparut textul intitulat 'Vasile Dancu: ... 'Presedintele Traian Basescu, premierul Boc si echipa guvernamentala reprezinta "o echipa" iar seful statului nu are intentia sa il schimbe din functie pe actualul prim-ministru, sustine fostul ideolog al PSD, sociologul Vasile Dancu.
Guvernul Boc ar trebui sa plece acasa si sa lase pe altii sa implementeze noile masuri anuntate dupa ce Curtea Constitutionala a respins taierea pensiilor.
Nu e prima oara cand guvernul Nastase este declarat public cel mai bun, a facut-o chiar Vasile Blaga, anul trecut, cand liderul pedelist afirma despre Nastase ca a fost cel mai bun premier post-decembrist.
Ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, a anuntat ieri ca o treime dintre angajatii Prefecturilor va fi disponibilizata odata cu jumatate dintre subprefecti.
Articolul este intitulat "Elena Udrea intra in cursa pentru Primaria Capitalei" si il puteti citi in continuare.
Doar in cazul desfiintarii - reinfiintarii a doua agentii, cea Antidrog si cea impotriva traficului de persoane, intr-un singur an s-au pierdut 54 de milioane de euro. ... La Ministerul de Interne, printre altele, s-a decis desfiintarea Agentiei Nationale Antidrog si a celei impotriva Traficului de Persoane.
Cornel Nistorescu (foto) publica in Cotidianul.ro articolul "Traian Basescu lucrat si de Ceausescu", pe care il puteti citi in continuare. ... Intr-un fel este si explicabil. ... Sare imediat si zice ca este vorba de muscatura politica. ... Romanii l-ar vota si maine pe fostul dictator.
Traian Basescu il "ingroapa" pe Vasile Blaga. ... ministrul Vasile Blaga este pe targa, din punct de vedere politic, fiind de asteptat ca Basescu sa-i ceara demisia in mod oficial in urma incidentelor din 24 septembrie.
"Primul-ministru Emil Boc a luat act de demisia ministrului administratiei si internelor, domnul Vasile Blaga.
Vasile Blaga si-a dat demisia, ieri-dimineata, din fruntea Ministerului Administratiei si Internelor (MAI), functie pe care a ocupat-o incepand cu decembrie 2009.
Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a declarat ca mitingul programat pentru miercuri are o conotatie politica din cauza implicarii PSD si PNL. "Ca vin membri de partid este clar, au si norma, 25 de oameni de primar.
Seful statului a facut si aprecieri la adresa mai-marilor din PDL. ... "Oamenii aceia nu au dreptul sa se revolte pentru ca au fost doi ministri ai finantelor, Remes si Vladescu, care s-au intalnit cu capii Finantelor si cu sindicatele si i-au intrebat:
Puterea publica articolul "Lupta pe viata si pe moarte pentru suprematia in PDL. Basescu ii da o mana de ajutor Elenei Udrea si un cap in gura lui Blaga", pe care il puteti citi in continuare.
Ea a obtinut 979 de voturi din cele 999 si astfel a fost aleasa presedintele Organizatiei PDL Bucuresti, careia pana in acest moment i-a asigurat interimatul, dupa ce Vasile Blaga si-a inaintat demisia.
Cel vizat in principal de criticile prezidentiale, secretarul general Vasile Blaga s-a ferit cat a putut ieri de jurnalisti si de camerele de luat vederi.
google-analytics.com